Nieuwe spinner

Zo, we hebben een nieuwe reiskoffer. De onze – amper anderhalf jaar oud – was namelijk ernstig beschadigd geraakt tijdens onze laatste vliegreis naar Egypte: een van de vier wielen afgebroken en een gat in de bodem. Aangifte gedaan bij Aviapartners, de nodige formulieren laten invullen en vandaag met de kapotte koffer en het pakje formulieren naar Nossegem voor herstelling/omruiling. “Ai ai ai” waren de eerste woorden van de winkeljuffrouw, “kies maar een nieuwe, want die kan niet meer hersteld worden”. Zo hebben we nu een lila lichtgewicht spinner i.p.v. onze opvallende turquoise. En we zijn weer voor tien jaar gerust.

Nadien naar Mechelen getuft want in Nossegem/Zaventem is er absoluut n-i-k-s te zien, geen café, geen restaurant, tenminste niks dat open was. In Mechelen gelukkig wel. De eerste de beste bistro binnengestapt waar we een lekkere maar zware lasagne met geroosterde groenten en gerookte zalm gegeten hebben in het gezelschap van een karaf chardonnay. Opmerkelijk detail: een enorm uitgebreide wijnkaart hadden ze daar, met o.m. zes open witte wijnen en zes open rode wijnen. Nooit eerder gezien in een eenvoudige bistro. Nadien nog even winkels gekeken, maar we hadden er beiden al snel genoeg van en waren blij om weer thuis te zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Nieuwe spinner”

  1. Ja, die spinners zijn heel goed. Veel handiger dan koffers met twee wielen. Er kan ook heel veel in en ze zijn heel licht (iets van een goeie 4 kilo).

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: