Kerstboom


Zo net terug van de warmte was de kerstsfeer bij mij heel ver te zoeken. En gisteren was hij daar plots. Het werd zelfs nog heel gezellig in huis. Manlief was in de keuken bezig met de (12 kg zware) kalkoen te ontbenen en ik stond de kerstboom te versieren. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Kerstboom”

  1. Ah, kijk eens, dat zijn andere geluiden dan voorheen. Heel misschien zet ik hem morgen in elkaar, maar ik zie er erg tegenop, al dat uitvouwen van die takken….maar goed, hij komt er wel. Ik ben benieuwd naar de foto!

    Like

  2. Mooi! Hier staat er nog steeds geen een. A. belooft dat hij er binnen enkele dagen staat en tuigt hem nog op ook (fjuuw, want ik zie ook altijd op tegen dat gepruts met die lichtjes).

    Like

  3. Ja, 12 kilo woog het beest. M. heeft het netjes van het karkas gehaald en nu hebben we dus 12 zakken kalkoen in de diepvriezer. 😦

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: