Eten

Volgende week wordt een eetweek. Maandag naar de Zilverden met de vriendinnen, donderdag naar Jagersrust met Tine en vrijdag naar Brasserie van Baerle, in Amsterdam jawel, met mijn foodie friends.
De week van Allerheiligen wordt dus vasten!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Eten”

  1. Patricia, het is niet omdat 'madam' 's middags gaat eten dat de mannen 's avonds moeten honger lijden hé. Ik moet dan ook nog koken hoor. En gewoonlijk met heel weinig goesting als ik eigenlijk maar juist van tafel kom. Die lunches van ons kunnen nogal eens uitlopen namelijk …

    Like

  2. Ik kijk er wel naar uit!! 🙂 en moet 's avonds ook nog koken maar denk wel met een smile en misschien wel veel inspiratie. Tot donderdag 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: