Contrails


Contrails, condensation trails, condenssporen, vliegtuigstrepen, … allemaal benamingen voor de witte strepen in de blauwe lucht die een afspiegeling zijn van mijn verlangen om ook daarboven in de lucht te hangen, op weg naar een of andere verre of minder verre bestemming. Nog zeven weken geduld …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

9 gedachten over “Contrails”

 1. Vliegtuigpoep noemden de jongens het vroeger. Het vliegen was afgelopen weekend weer afgrijselijk. Vertraging, krap, warm, bah!

  Like

 2. Hoe mensen kunnen verschillen hè. Ik vind het heerlijk in de lucht. En dat wachten, tja, dat calculeren we er gewoon in. Lijdzaam ondergaan, dan heb je 'r het minste last van.

  Like

 3. Ja, dat zegt echtgenoot ook, helaas lukt me dat niet, ik erger me absoluut kapot aan dat wanstaltige vooroorlogse oncomfortabele zoveel mogelijk geld willen verdienen-gedoe.

  Like

 4. Dat overstappen en een halve luchthaven doorkruisen, daar heb ik ook een hekel aan hoor. Maar da's snel vergeten eens we terug in de lucht hangen. Weinig comfort kan je oplossen door business class te vliegen. Daar word je als een koningin behandeld. Zeggen ze tenminste, want ik heb er geen ervaring mee. Voor mij is vliegen zo snel mogelijk van A naar B geraken en that's it.

  Like

 5. Ik vind Business Class veel te duur, dat heb ik er dus niet voor over. Ik lijd gewoon wel ;-). En het is waar: je raakt snel van A naar B, maar als ik het ook kan rijden in ongeveer dezelfde tijd, dan doe ik dat.

  Like

 6. Als je 't kan rijden in ongeveer dezelfde tijd zal je niet ver geraken denk ik. Brussel-Amsterdam is dan wel bijna het maximum. En dat doen we met de trein natuurlijk! 😉

  Like

 7. Nou, naar Krakau is het 10 uur rijden (zei men) en we vertrokken donderdag om 15.30 van huis en om 00.30 waren we in het hotel, reken maar uit….

  Like

 8. Dat scheelt inderdaad niet veel. Maar tien uren rijden vind ik ver hoor …Nee, ik vind het vliegtuig echt wel een uitkomst. Neem nu Porto. 2000 km van hier. In totaal zijn we van thuis tot het hotel max. zes uren onderweg. Dat redden we niet met de auto. 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: