Nespresso

Sinds korte tijd ben ik de trotse bezitter van een Nespresso apparaat, type Citiz in de kleur grafiet, dit voor de volledigheid. Ik heb er best wel wat achter moeten zagen want manlief was moeilijk te overtuigen. De Senseo was toch nog niet versleten? En is dat wel lekkere koffie?

Ik heb ze allemaal geproefd, op de décaféinés na want daar krijg ik maagpijn van, en ik moet bekennen dat ik de meeste van de Nespresso koffies niet lekker vind. Veel te bitter en/of te hard gebrand. Manlief heeft dus eigenlijk gelijk gehad.

Misschien bieden de cupjes van Douwe Egberts wel uitkomst, en vind ik daar wel mijn gading. En anders is het het zoveelste huishoudtoestel dat bijna ongebruikt in de kelder verdwijnt. Jammer, maar het is niet anders.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Nespresso”

  1. The last apartment we rented in Paris had a Nespresso and I loved it! What I liked was being able to make 3 different coffees for 3 people .. I love my coffee maker here and the coffee I buy but for those afternoon coffees or when you have guests , I like the Nepresso.They are SO expensive here, I don't have one 😦

    Like

  2. Ik ga nu zeker geen 200 cups bestellen. Moet eerst weten of ik de koffie wel lekker ga vinden. Ik vraag ook nog even advies in de winkel, vind ik wel zo prettig.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: