Winter

Ik heb me vanmiddag alvast maar een beetje voorbereid op de komende winter. Heb cognackleurige enkellaarsjes gekocht en een zwart dun wollen vestje met een ton-sur-ton bloemmotief.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Winter”

  1. Hier idem, ik ben al bezig met een nieuwe winterjas. Komt niet alleen door het weer hier hoor, half oktober hebben we een werkreisje naar Krakau en daar kan het dan al vreselijk koud zijn, dus het is meer noodzaak. Klinkt leuk je vestje!

    Like

  2. Een winterjas heb ik gisteren ook nog gepast, maar er was nog niet heel veel keuze. Deze waren allemaal lange tot op de knie en ik wil 3/4. Zo'n lange vind ik wel mooi, maar onhandig in de auto.

    Like

  3. Ahhh, A good thing about winter, getting to shop for new winter clothes.As one who is soon seeing the end of this winter, I will just tell you it was not too bad, seemed too long and I am glad to see the end of it :)besos, love you Mym !

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: