Met dank aan de live cams

Ik moest er uit vandaag, had al de hele week binnen gezeten. Maar waar kan je heen met zo’n weer? Bij ons zag het eruit en voelde het als herfst: grijs en koud (13°).

De buienradar en verschillende webcams en live streams brengen dan uitkomst. De buienradar beloofde droog weer aan zee de eerstvolgende 3 uren, en op de live cam van Cadzand zag het er zeker niet slecht uit. Wel wat wind, maar zonnig. We zouden het wel zien.

En kijk, we hebben weer een heerlijke dag gehad aan zee. In Groede deze keer. Ik had nooit van het plaatsje gehoord, het ligt tussen Breskens en Cadzand. We hebben heel lang op het terras gezeten bij Beachhouse 25, daarna nog een eind over het strand gewandeld en vol bewondering gekeken naar wat kinderen die heel enthousiast in de golven aan ’t spelen waren. Het was zalig om nog eens blauwe lucht te zien.

Nadien een hapje gegeten op een zonnig terras in Cadzand. En smurfenijs gegeten.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: