Wat een weer


Goh, wat een weer zeg! Het zijn the dog days of summer in onze regio … het zou dus heet en klam moeten zijn. Klam is het sowieso, niet van de hitte maar van de regen. Hitte is dezer dagen ver te zoeken.

Gelukkig heb ik nog wat te doen binnenshuis want buiten is het niet gezellig. Alle deur- en raamlijsten moesten geschilderd worden na het plaatsen van de ramen. Ik ben er bijna doorheen. Ik ben helemaal bij met de strijk (gebeurt zelden), ik loop zelfs uit verveling wel eens met de stofzuiger door het huis (gebeurt nog zeldener).

Volgende week heeft manlief verlof. Normaal gezien heeft hij ALTIJD mooi weer. We zullen zien …

Foto: enkele jaren geleden in Donostia (aka San Sebastián)

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Wat een weer”

  1. Bij zomer stel ik mij toch iets anders voor hoor. Ik loop hier met een pull, de verwarming/haard brandt, de paraplu is steeds paraat. Zoon en vriendin waren deze namiddag gaan fietsen en zijn kloddernat thuisgekomen. Dat vind ik niet okay.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: