Huis

Zo, de eerste werkweek zit er op en ik heb het gevoel dat de vakantie alweer eeuwen geleden is. Dat komt zeker door de chaos die er hier in huis heerst. Al een hele week wordt ons huis ingepalmd door werkmannen die nieuwe ramen en deuren komen plaatsen. Alles staat overhoop, het stof vliegt ons om de oren, en tot gisteren was alles ook afgedekt. We konden ’s middags niet eens een boterham eten. Nu vinden wij dat op zich niet zo erg, dan eten we wel iets buitenshuis, maar het feit dat we niet vrij zijn in ons eigen huis begint ons na een week toch wel de keel uit te hangen. En we zijn er nog niet vanaf want binnen moet het nog volledig afgewerkt worden, nog minstens een dag (ik denk eerder aan twee dagen) werk. We zullen in ieder geval blij zijn het huis terug voor onszelf te hebben.
Maar het wordt mooi, dat wel. Dat vond de overbuurman tenminste … Gelukkig voor hem, want hij moet er tenslotte op kijken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Huis”

 1. Die zijn wel lang bezig amai!! Geloof je dat ik die ramen vervangen hier al allemaal vergeten ben 🙂 Ging wel heel vlot zonder veel vuil eigenlijk. mja, stof kruipt overal he

  Like

 2. Dat hebt ge natuurlijk met een oud huis he, ge weet nooit voor welke verrassingen ge komt te staan. Onze ramen waren nog van toen het gebouwd is in 1937. Alle oude brol is volledig uitgebroken. Wat daar achteruit kwam, wij geloofden onze ogen niet. Als ge weet dat ze bijna een dag zijn bezig geweest aan het uitbreken en plaatsen van het erkerraam in Kristof zijn slaapkamer … En dan nog eens meer dan een halve dag om de rolluiken er in te krijgen (in zijn raam alleen). Tja, zo gaan de dagen rap voorbij he.

  Like

 3. Oei, je had het beter voor de vakantie kunnen laten doen bij nader inzien. Dan had het stof mooi 3 weken naar beneden kunnen dwarrelen en was je niet gelijk weer moe geworden van de werkmannen over de vloer. Maar goed, eind goed al goed hoop ik!

  Like

 4. Dat hoop ik ook Carla. Het bouwverlof staat eraan te komen … ik hoop maar dat ze tegen dan volledig klaar zijn.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: