Groupon

Tot een dikke week geleden had ik nog nooit van Groupon gehoord. Ik zag het toevallig bij een vriendin op haar prikbord op Facebook. Sindsdien is het eerste wat ik doe ’s morgens kijken of er nog interessante aanbiedingen zijn. Het wordt echt een verslaving!

Tegelijkertijd vraag ik mij af waarom restaurants hieraan mee doen. Gaat het dan echt zo slecht in restaurantland? Ik neem aan dat een beginnend restaurantje dat wat naambekendheid wil krijgen hieraan deelneemt, maar vanmorgen heb ik een Groupon gekocht voor Restaurant Cuistot in Lier. Het kan toch niet dat zo’n gerenommeerde zaak dat nodig heeft? We gaan daar tenslotte wel eten voor minder dan de helft van de normale prijs.

Als iemand een antwoord heeft op mijn vraag ‘waarom’, dan graag even een berichtje in het gastenboek!

Weer: zonnig – 27°

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Groupon”

  1. Misschien zijn ze gewoon toe aan klanten vernieuwing toe? Ff aandacht trekken en zo gaat de bal weer rollen. Sommige restaurants zitten in het weekend wel vol maar door de week wat minder. Groupon is een verslaving, je zou alles willen kopen maar je moet het ook nog opgegeten krijgen en de reizen vallen ook in de smaak volgens Eef. Ik heb me tot nu toe nog maar 1 restaurant voucher gekocht 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.