And the winner is …

Vanmorgen vond ik in de brievenbus een waardebon voor een diner voor twee, in een mij onbekende bistro, ter waarde van 60 euro per persoon. Niet slecht voor een doordeweekse maandag! Ik zou deelgenomen hebben aan een wedstrijd. Nu neem ik wel eens deel aan wedstrijden, maar deze kan ik mij absoluut niet herinneren. Nu ja, maakt verder niks uit. De bon staat op mijn naam en zaterdag eten we bij Bistro Claritas.

Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat deze bistro wat nieuw leven moet ingeblazen worden. Ik vond namelijk (in cache) een oude website van Restaurant Claritas (met onderstaande prachtige foto), met veel duurdere prijzen dan de bistroprijzen die ze nu hanteren. Maakt trouwens verder ook niks uit. Zolang het eten maar lekker is, is het ons wel goed.

Weer: wisselend bewolkt – 19°

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “And the winner is …”

Reacties zijn gesloten.