Gemengde gevoelens en pioenen

Manlief gaat morgen terug aan de slag. Ik heb er wat gemengde gevoelens bij. Het was zo fijn om – als we daar zin in hadden – samen uitstapjes te maken en eigenlijk een beetje te leven als gepensioneerden. Aan de andere kant zal het ook wel weer fijn zijn om het huis bij tijden weer eens voor mezelf te hebben, en zonder schuldgevoelens (niet dat ik daar zoveel last van heb) dingen voor mezelf te doen.
Hij kijkt er in ieder geval naar uit om weer te kunnen starten. Hij voelt zich goed en is nog veel te actief om al hele dagen thuis te zitten.

Eindelijk, eindelijk staan onze pioenen in bloei. ’t Is te zeggen, ze hebben al vaker knoppen gevormd maar ofwel braken ze af, of ze verdroogden. Dit is de allereerste keer in de 18 jaar dat we hier wonen dat ik de pioenen echt in bloei zie. Mooi!

Weer: zwaar bewolkt – 16°

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Gemengde gevoelens en pioenen”

  1. Ja, mooi zijn ze hè. Ik had van de week een boeket laten maken met o.a. witte pioenen voor een jarige vriendin. Prachtig was het.

    Like

  2. oh moet ik eens in mama's tuin gaan kijken, ze heeft er elk jaar veel! Ik vind het ook zalig als Ed eens thuis is maar na een tijdje ook weer blij dat hij weer werken gaat 😉 Pensioen, nee daar denk ik liever ook nog niet aan.Geniet van je pioenen!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: