Te geef


Geïnteresseerden kunnen bij ons terecht voor bloemkoolplanten, spruitenplanten, savooiplanten, aubergineplanten, en nog veel meer van dat. Gratis en voor niks. Zoonlief had zich een beetje overschat met zaaien en nu heeft hij van alles zodanig veel dat hij geen plaats genoeg heeft om het uit te planten.

Weer: wisselend bewolkt – 18°

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Te geef”

  1. Hahaha, I know the feeling.Ik heb gewoonlijk hetzelfde probleem, maar dit jaar heb ik niet veel zelf gezaaid omdat ik te laat was en heb dus jonge plantjes aangekocht.Heb je voorbijgaand verkeer bij je thuis, dan kun je ze misschien aan de straat zetten met een bordje er bij \”gratis en voor niets\” 't zal rap weg zijn.Een andere oplossing is een extra stukje omspitten en planten of een 'raised bed' maken, zoals ik doe. Daar kun je normaal 2 x zoveel inzetten dan op een omgespit stukje. Binnen een aand of zo kan hij dan op de markt gaan staan met zijn groentenkraamke. :o))

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: