Tuinders aan het werk


Jawel, de bloemkolen en de spruiten moeten dringend uitgeplant worden. Aan het werk dus!

En ondertussen even lachen naar het vogeltje!

Weer: zonnig – 26°

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Tuinders aan het werk”

  1. Ahaa …. er zijn weinig dingen die zoveel voldoening geven dan smullen van iets dat je zelf hebt gegroeid.We hebben ook al behoorlijk wat in de tuin gewerkt, jammer dat er zoveel tijd kruipt in het onderhouden en bijhouden van onkruidgroei en snoeien van zoveel hagen.

    Like

  2. Ik ben helemaal geen tuinder. Mijn zoon heeft het blijkbaar van mijn vader geërfd (en mijn moeder is zo trots als een pauw). Hoewel mijn man ook heel graag in de tuin bezig is, maar dan meer onkruid wieden, hagen en gras afdoen, enz. Die heeft niet zoveel met een groententuin.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: