Sprintje

Daarstraks met manlief zijn piepklein autootje aan ’t verkeerslicht een sprintje getrokken tegen een Mercedes SLK. En ik had hem! Op zo’n moment giert de adrenaline door mijn lijf en voel ik me weer vijfentwintig.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Sprintje”

 1. hahaha deed ik ook ooit en toen ik gewonnen had en hem aan mij voorbij liet rijden dacht ik. Die ga ik toch nog ff volgen. Hij bleef goed doortrekken. Resultaat, 25.000fr en een maand rijverbod. Ik doe geen sprintjes meer, ook geen kleintjes 😉

  Like

 2. Aha, maar ge moet op tijd weten te stoppen hé!! 😉 25000 fr is het mij niet waard (maar 't was toch plezant).

  Like

 3. Haha, leuk is dat!Ik zie mannen in dat type auto altijd meewarig naar mij kijken als ze links van me voor het stoplicht staan en ook ik win het bijna altijd. Helemaal leuk als de linkerbaan na x aantal meter ophoudt en ze rechts in moet voegen en alsnog achter mij zitten. \”Eat your hart out\”: denk ik dan.

  Like

 4. haha, dat deed ik vroeger ook altijd, maar met die bak van tegenwoordig (2.4 liter) is er geen lol aan natuurlijk. Ik moet nu alleen oppassen dat ik niet ga stuiteren.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: