Ik wacht

De uren kruipen voorbij. Om half één heb ik manlief gedropt in het ziekenhuis. Dwz ik ben wel even mee op de kamer geweest, maar aangezien hij nog tot vijf uur moest wachten tot het zijn beurt was om onder het mes te gaan, ben ik al na een half uur vertrokken. Hij had zijn krant, en een boek, hij kon het verder wel zonder mij af.
En sindsdien wacht ik. En gaat de tijd heel langzaam voorbij. Om zeven uur mocht ik bellen … nog drie kwartier.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Ik wacht”

  1. Het is 7 uur!!! je hangt nu waarschijnlijk aan de telefoon. HOpelijk is alles goed verlopen. Wens hem veel beterschap!

    Like

  2. Vreselijk dat wachten. Nu weet je waarschijnlijk meer. Ik hoop dat je een goede nacht hebt. En Maurice natuurlijk ook.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: