Zonneallergie


Ik zit al twee dagen onder een grote parasol. Zonneallergie! Nog nooit is het zo erg geweest. Het zit overal, zelfs op mijn tenen en onder mijn voeten. Knalbruin zal ik dus deze vakantie niet worden. Geen idee hoe dat nu weer komt. Soms heb ik er veel last van, soms weinig en soms helemaal niks. Ik smeer al jaren dezelfde zonnecrème, dus daaraan kan het ook niet liggen. Ik heb er thuis pillen voor maar die heb ik natuurlijk niet bij omdat het de laatste jaren toch wel minder erg was.
Eigenlijk vind ik het niet eens zo erg dat ik niet in de zon kan. Het is veel te heet. Gisteren zag ik nog op weeronline 31 graden. Dat zijn er echt minstens vijf te veel voor mij. Manlief geniet. Voor hem kan het niet heet genoeg zijn. Hij ziet er dus ook al bijna uit zoals de locals hier.
Voor de rest gebeurt er hier weinig spectaculairs. We lezen veel, hij snorkelt en zwemt veel (had gisteren een grote octopus gezien en 10 dinar gevonden !!!) en we relaxen vooral.
Vanavond doen we een geleide wandeling door Aqaba. We hebben ze al eens meegedaan, maar een mens moet toch iets. En ’s avonds is de temperatuur in ieder geval wat redelijker om buiten te komen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: