Strijk

Ik zit al een hele week tegen een mand strijk aan te kijken. D.w.z. als ik voorbij de wasmachine loop. Mijn hoofd omdraaien helpt niet, want ik weet gewoon dat die mand daar staat. Vanmiddag zou het zover zijn. Niet dus! Eerst kreeg ik bezoek van de aannemer die binnenkort nog wat kleine karweitjes komt opknappen. Hij was amper weg toen mijn vriendin aanbelde, met haar kleinzoontje in de wandelwagen. Ze kwam niet binnen vanwege geen tijd. Na een dik half uur stonden we nog aan de voordeur, ik helemaal verkleumd. Toen had ik geen zin meer in de strijk en heb ik in plaats daarvan een lekkere appeltaart gebakken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Strijk”

  1. Ik heb een paar dagen geleden wel een deel gestreken maar niet alles. Ondertussen heb ik al drie manden was klaarstaan. Het weekend zijn we niet thuis, maandag heeft Ed verlof en komt het er niet van, dinsdag met mams naar het hospitaal! Ten vroegste woensdag kan ik gaan strijken en tegen dan heb ik NOG een extra volle mand vuile was. Zucht!

    Like

  2. Ik heb gisteren mijn tafellakens en dekbedovertrekken naar het strijkatelier gebracht. Morgen krijgen ze de rest. Hoor net dat ik maandag weer een hele dag moet werken. Ik kan niet alles.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: