Appels


Ik ben van mezelf geen fruiteter maar dankzij manlief, die iedere avond twee stukken fruit schilt en in partjes snijdt, ben ik nu wel verslingerd aan lekkere appels. Vooral Jazz heeft mijn voorkeur. Ik kan ze bij ons in België niet vinden, maar ik rijd er met graagte even voor naar de AH in Nederland. Een goeie runner-up is Kanzi. Allebei heel smaakvolle, harde, sappige appels met een fijn aroma.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Appels”

  1. Jazz hebben ze hier bij de Spar en Kanzi ook! Ik ben ook geen fruit eter maar een lekkere Kanzi gaat er bij mij ook smakelijk in

    Like

  2. Wat een liefdevol tafereel dat moet zijn ! :-DIk eet wel graag fruit, maar liefst wanneer het in het volle seizoen is en dan ook nog direct van de plant of boom, maar ja, dat is in Belgie niet altijd mogelijk.Nu verwerk ik vaak fruit in een slaatje of dergelijke, zo heb ik dan toch hopelijk die extra vitamientjes. 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: