Zino

Vanavond met Zino bij de dierenarts langs geweest voor zijn jaarlijkse vaccins. Meteen maar gezegd dat ook hij volledig blind is. Het is geen erfelijke kwestie in dit geval. Zijn bloeddruk is gewoon torenhoog. Drie keer gemeten en drie keer tussen de 25 en de 28 terwijl 12 à 14 normaal is. Het beestje was natuurlijk heel gestressd wat sowieso al een stijging van de bloeddruk geeft. Eerst in de draagmand, dan een rit in de auto en dan in een vreemde ruimte. Moet allemaal niet prettig zijn als je geen steek ziet. Enfin, de dierenarts vermoedt dat zijn bloeddruk in realiteit toch rond de 22 ligt, veel te hoog in ieder geval. Zino moet aan de pillen dus, want die hoge bloeddruk is veel te belastend voor zijn nieren en zijn hart. En we willen nog lang van hem genieten. We zijn benieuwd of het zal lukken … zo’n viesneus als hij is.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

11 gedachten over “Zino”

 1. Oei zeg! Dat klinkt niet best. Werken ze bij jullie niet met die kappen over de kop van de beestjes? Het lijkt op een lampenkap en ze vinden het vreselijk (mijn laatste poes liep alleen nog maar achteruit met dat ding op), maar ze kunnen in ieder geval niet bij de wond.Sterkte ermee Myriam!

  Like

 2. Bij honden wel, maar bij katten heb ik het nog niet gezien. Ik geloof ook niet dat hij dat zou toelaten zo'n kap op zijn kop. Ik heb net nog even gekeken en de draadjes zitten nog netjes op hun plaats.

  Like

 3. Buiten moeten ze telkens weer een nieuw plaatsje vinden waar ze hun behoefte kunnen doen. Binnen? hahaaaaah bazinneke maakt dat elke dag proper en dat is toch zoveel aangenamer 🙂 Zou jij nog twijfelen waar je zou gaan?

  Like

 4. Ai dat is minder goed. Hopelijk heeft hij niet teveel last van zijne hoge bloedruk. Ik laat de dierenarts altijd aan huis komen. Meteen voor de kat en de konijn. Zal hem volgende maand eens bellen se. Geef Zino maar een aaike :)Nog niks gehoord van Danny? Duurt precies ook lang. Kan goed zijn dat hij zaterdag ineens aan je deur staat om het te brengen.

  Like

 5. Jawel, gisteren nog gebeld met Danny. Hij kan de kleur van onze voordeur niet leveren, die zit niet in zijn gamma. Wij willen dat het dezelfde kleur is, of tenminste iets wat er op lijkt, anders wordt het zo'n mannekesblad. Maar dat heeft hij niet en nu probeert hij ons te overtuigen een veel lichtere kleur te nemen, maar ik vind ze niet mooi en ze past ook niet bij de voordeur. Dat vind ik heel vervelend.

  Like

 6. Heb je de prijs gevraagd want misschien ben je nog goedkoper dan op een ander met een nieuwe voordeur erbij? Of is dat een helemaal te gek gedacht?

  Like

 7. Dat is te gek gedacht want zijn prijs ligt niet zo gek veel lager dan de andere offerte die we binnen hebben. Zeker niet omdat er nog wat extra bijkomt. En ik vind mijn voordeur gewoon mooi, dus die wil ik wel houden.

  Like

 8. oh dan moet je het zeker niet doen. Gek dat hij niet veel lager ligt. Zal hij zijn 200km per dag goed doorgerekend hebben. In elk geval hebben we dankzij de ramen toch eens lekker gegeten bij Exquisa 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: