Conditie

Ik heb voor het eerst na de winter mijn stalen ros van stal gehaald en een ritje naar de bakker gemaakt. Ocharme 6 km in totaal. Het fietsen zelf ging wel, dankzij het duwtje in de rug, maar ik had zo’n tekort aan adem. En hoesten onderweg! Die inspanningsastma moet toch ernstiger zijn dan ik altijd had gedacht. En door een hele winter niet te bewegen is het er niet beter op geworden. Ik moet regelmatiger gaan fietsen, ook al zal ik niet altijd zin hebben. Het moet gewoon.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Conditie”

  1. Had jij je solexke nog niet gekocht? Ik zou dat ook moeten doen! mijn tong hangt al op de grond als ik de fiets nogmaar bekijk 😉 Inspanningsastma, nog nooit van gehoord! HOe vervelend

    Like

  2. Ség, mijn Giant met trapondersteuning is geen solexke hé!!!! Da's een knappe elektrische fiets. LOLJa, die inspanningsastma is een paar jaar geleden aan het licht gekomen. Altijd kort van adem bij de minste geringste inspanning, en hoesten en piepen. Na een tijdje gaat dat over hoor, maar ik ben dan altijd lichtelijk in paniek omdat ik geen lucht genoeg krijg. Ik zou eigenlijk nog eens een paar maanden moeten puffen, dan gaat het wel iets beter. En wat meer bewegen natuurlijk.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: