Nooit genoeg


Aangezien we er niet genoeg van kunnen krijgen – van de sneeuw bedoel ik – zijn we vandaag gaan wandelen in de Hoge Venen. Er lag daar zo’n zestig cm sneeuw. Gelukkig was het wandelpad recht tegenover Haus Ternell ‘gebaand’ zodat we prettig konden stappen op de platgewalste sneeuw. We zijn hoop en al zes andere wandelaars – en een sneeuwman – tegengekomen. Heerlijk was het.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Nooit genoeg”

  1. Ik veronderstel dat je een plastieken broek aanhad!!!Op die manier is het natuurlijk wel mooi.Maar ge moet er dan ook natuurlijk wel eerst geraken.Ik leid momenteel een heel huiselijk bestaan.En hoop dat het snel voorbij zal gaan. Ik ben toch wel een beetje afhankelijk van mijn sociale contacten in de plaatselijke supermarkt.

    Like

  2. Ik had een gewone velouren broek aan met waterdichte beenbeschermers die ik van mijn skiënde schoonzus had geleend. Maurice had wel een regenbroek aan over zijn jeans. Maar eigenlijk was het gewoon vrij droge sneeuw.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: