Haar

Daarnet in de supermarkt werd ik aangesproken door een wildvreemde vrouw. Ze vroeg waar ik mijn haar liet knippen want “uw haar is zó mooi geknipt!”. Nu vind ik dat zelf ook hoor. Ik moet er wel bijzeggen dat ik heel gemakkelijk haar heb, veel en dik en het valt vanzelf. ’s Morgens wassen, een half uur aan de lucht laten drogen, dan even met de blazer erop en de handen erdoor en klaar is kees. En zo blijft het dus vijf tot zes weken. Op voorwaarde dat het goed geknipt is, en dat is het dus altijd sinds ik naar deze kapper ga.
Ik ga een percentje vragen want dit is al de vierde klant die ik doorstuur naar mijn coiffeur

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Haar”

 1. Ik denk dat het prijzen zijn van jaren geleden hoor want ik betaal ook veel meer. Voor wassen/knippen/kleuren zo'n 106 euro met een ampoule, 96 euro zonder ampoule.

  Like

 2. Ik heb maar één phobia en dat is voor kappers, dat is een van de redenen waarom ik lang haar heb. Als het moet geknipt worden of bijgekleurd, doe ik het zelf.Nu is het fijn dat je een goede kapper hebt, hoor Myriam en nog leuker als wildvreemde mensen je complimentjes geven. 🙂

  Like

 3. Patricia, hoe anders kunnen mensen toch zijn he. Ik geniet ongelooflijk van een kappersbeurt. Ik ben altijd blij dat de 5/6 weken weer om zijn en ik weer 'mag'. 😉

  Like

 4. Het zou niet zo erg zijn als ik niet telkens teleurgesteld was en meestal veel geld kwijt :-(Als ik dan eens naar de kapper ga dan wil ik niet perse een 'inane' gesprek voeren terwijl ze met de haardroger bezig zijn. Ze moeten mij ook niet vragen waar ik op vakantie ga of geweest ben – alsof hen dat zou intereseren 😉 Maar ja, mensen verschillen, gelukkig maar 🙂

  Like

 5. Daarom ben ik ook zo blij met mijn salon en vooral met mijn kapster. Een zeer bescheiden vrouw die niet te veel zegt of vraagt want daar heb ik ook een hekel aan.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: