De donkere dagen voor kerst

Vandaag was het echt zo een van de donkere dagen voor kerst. Ik heb de hele dag met licht aan gezeten. Toch een positieve noot: vanaf 22 december beginnen de dagen weer te lengen. We winnen ’s avonds dan één minuutje … maar we verliezen er ’s morgens één. Was het maar al lente.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “De donkere dagen voor kerst”

  1. Helemaal mee eens, ik vind de winter helemaal niets dit jaar. Ik zet wel vrolijk kaarsen neer, doe lampjes aan, maar de sfeer die ik wil is er niet. Ligt aan mij hoor volgens mij. Maar goed, het wordt gelukkig vanzelf weer lente.

    Like

  2. Hetzelfde hier. Ik ben absoluut niet in kerstsfeer. En ik ben de winter nu al beu. Heel raar want ik hou wel van sneeuw en ijs.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: