5 gedachten over “Uitje”

 1. Ja, een beetje zuur zal het wel zijn Myriam, maar gelukkig wordt de pijn minder, dus dan kun je wellicht binnenkort weer aan het plannen slaan. Veel plezier op het marktje. Hier is het druilerig, nat weer, dus ik blijf binnen vandaag. Hopelijk kan ik morgen weer fietsen ;-).Nog een fijne zondag!

  Like

 2. Je hebt het vast erg leuk gehad! 24/7: pensioenvooruitzichten dus eigenlijk ;-). Zeker met wisselende diensten lijkt het me moeilijk wennen. Ik zal er ook moeite mee hebben, hoewel ik zo vermoed dat echtgenoot voldoende bezigheden buitenshuis zal houden. Hoe graag ik hem ook bij me heb, niet 24/7, behalve in de vakanties dan natuurlijk.

  Like

 3. Maurice heeft in normale omstandigheden ook voldoende bezigheden buitenshuis hoor. Het is alleen nu dat hij zo ongeveer de muren oploopt omdat hij zo weinig kan (en bijgevolg mij de gordijnen injaagt). Al gaat het per dag beter met hem. Gelukkig.

  Like

 4. Herkenbaar, van wisselende diensten naar 24/7 thuis (met andere oorzaak). Heeft ook z'n voordelen en merk er verder niet zo veel van gezien zijn gameverslaving šŸ˜‰ Wel blij als hij weer aan het werk kan.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: