Last minute

Ik zoek me al de hele middag suf naar een goeie last minute. Het hoeft niet eens een last minute te zijn in de zin van een verlaagde prijs, gewoon een fijn hotel ergens waar het nog lekker warm is, is ook goed. Helaas is ons timeframe nogal beperkt: op 19 november moeten we naar een diner, op 24 november moet manlief op controle in het ziekenhuis. Navraag of de afspraak eventueel verplaatst kan worden leert dat hij dan tot begin januari moet wachten, wat dus simpelweg niet kan. Concreet betekent dit ten laatste 11 november vertrekken zodat we de 18de terug zijn, een andere optie is er niet. Heen is nog niet zo’n probleem, maar de terugvluchten zitten vol. En ik wil niet vijf uren gaan vliegen om dan maar vier of vijf dagen weg te zijn. Een luxe probleem, ik weet het. Ik zoek toch nog even verder …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Last minute”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: