Portugal … here we come!


Het duurt nog wel even, nog tweehonderdvijftig (!) dagen om precies te zijn, maar ik heb vast onze vliegtickets al geboekt. Hebben is hebben tenslotte.

We vliegen op 6 juni naar Porto, doen van daaruit de geplande rondreis van negen dagen in noord en centraal Portugal, rijden dan verder naar de Algarve voor negen dagen rust, en daarna terug naar Porto met een tussenstop ergens ter hoogte van Coimbra voor onze vlucht terug naar huis.

Veel voorpret heb ik dus niet want het eerste deel van deze reis was al helemaal uitgetekend. Ik moet wel nog een huurwagen zoeken waarmee we de grens over kunnen want vanuit Tavira willen we een keer naar Sevilla of Cádiz. Het is zo vlakbij tenslotte.

I’m a happy camper!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!