Verveling

De verveling begint toe te slaan, niet alleen bij manlief maar ook bij mij. Hij kan niet doen wat hij wil doen (fietsen, onkruid wieden, haag kortwieken, gras maaien, …) en ik voel me met de dag meer opgesloten. Niet dat ik niet buiten mag, zeker niet, maar zonder hem heb ik er weinig aan om ergens naartoe te rijden. Ik wil zo graag nog eens een dag naar zee, maar eigenlijk kunnen we daar niet veel gaan doen want lang stappen lukt hem niet. Dan begint zijn schouder zwaar te worden en krijgt hij te veel pijn. Volgende week wil ik toch eens een keer uit eten. Eten gaat al iets gemakkelijker, dus dat zou wel moeten lukken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Verveling”

  1. Ha, herkenbaar. Ik heb nu chocolademuffins in de oven staan. En ik hou er normaal ook niet zoveel van. 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.