Controle

Vanmiddag met manlief op controle geweest in het ziekenhuis. Niet bij de orthopedist zoals ik dacht, maar bij de arts van algemene heelkunde ter controle van de gebroken ribben vs. de longfunctie. Eerst dus een nieuwe longfoto laten maken. De longen waren okee. In de linkerlong zat onderaan nog wat vocht maar dat zou vanzelf wegtrekken. Toen keek hij nog wat beter en zag hij dat er ook aan de rechterkant minstens één rib gebroken is. Dan nog even naar de breuk van het schouderblad gekeken. Dat is wel heel erg gebroken, dat zag ik zelfs! Het zou vier tot zes maanden duren voor die breuk genezen is. Toen hij dat zei zag ik dat manlief toch wel erg schrok van dat bericht. Hij is alvast werkonbekwaam tot 13 oktober. Dan moet hij op controle bij de orthopedist. Ondertussen moeten de breuken gewoon van zichzelf genezen waarbij een flinke portie geduld nodig zal zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Controle”

  1. Fijn dat de longen in ieder geval okee zijn Myriam, maar wat een ellende verder zeg, pffff. Het zal M. niet meevallen om zolang geduld te hebben denk ik, maar ja er zit niets anders op dan wachten tot alles genezen is. Leuk is anders…:(In ieder geval heel veel sterkte voor M. (en jou natuurlijk) en nogmaals van harte beterschap!

    Like

Reacties zijn gesloten.