Annulaties 2

Het was onvermijdelijk: met veel spijt heb ik onze vakantie in Portugal moeten annuleren maar het kon niet anders. De behandelende arts in het ziekenhuis vond het niet verstandig om manlief een paar uur in een vliegtuig te laten zitten, zo kort na het ongeval (we zouden 26 september vertrekken). En ach, hij zou er toch niks aan hebben, hij kan zich al amper bewegen.
Gelukkig ben ik nogal van de voorzichtige en neem ik voor alles en nog wat een annulatieverzekering. Twee van de drie hotels was sowieso geen probleem, die konden tot 24u voor aankomst gratis geannuleerd worden. De auto, de vlucht en het voorschot voor het derde hotel was al betaald maar alles zal ons door de annulatieverzekering terugbetaald worden. Toch algauw zo’n slordige 700 euro.

Ik had ook nog wel een meevallertje. We hadden ook nog twee dagen Amsterdam geboekt volgende week via Vakantieveilingen. Ook dat hotel heb ik verwittigd dat we er niet zouden zijn. Het geld zouden we toch wel kwijt zijn want het was uiteraard ook al betaald. Krijg ik een hele vriendelijke mail van Casa 400 terug met de vraag of we misschien een alternatieve datum hebben om alsnog van onze waardebon gebruik te maken. En dat gaan we zeker doen. Zo kan dan uiteindelijk ons diner bij Restaurant Dauphine ook nog doorgaan.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Annulaties 2”

  1. Oh wat balen van de Portugalvakantie, maargoed dat je het verzekerd had. Idem hier toen ik in de kreukels lag en Valencia gecanceld moest worden. Maar Gis heeft gelijk: belangrijker dat man weer goed herstelt!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: