Annulaties

Ik ben volop aan het annuleren.
Gisteren ons restaurantbezoek voor onze 34ste huwelijksverjaardag.
Nu zaterdag viert een vriendin van ons haar 50ste verjaardag. Het is 130 km rijden. Anderhalf uur in de auto zitten, dat ga ik manlief niet aandoen.
De week erop zouden we voor twee dagen naar Amsterdam gaan. Ook dat heb ik maar vast geannuleerd.
En op 26 september zouden we naar Portugal vertrekken. Ik hou het nog even vast, zou het heel jammer vinden moest dat ook wegvallen maar ik vrees er toch voor. Als zijn arts hem een aantal weken werkonbekwaam verklaart, dan kunnen we niet weg want dan moet hij beschikbaar blijven voor de verzekering omdat het een woon-werkverkeer ongeval betreft. En werkonbekwaam is hij zeker en vast. Hij kan zijn rechterarm totaal niet bewegen. Ach, we zien het wel.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Annulaties”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: