De kogel …

… is door de kerk. We hebben eindelijk de beslissing genomen om toch in november niet naar Egypte (zie !!!) te gaan. Het wordt allemaal wat te veel. In september gaan we nog voor twee dagen naar Amsterdam en een weekend naar vrienden in Nederland, dan daarna onze reis naar Portugal. Ik vond het gewoon allemaal te veel worden. Ik had aan het hotel gevraagd of er een limietdatum op het aanbod stond, maar dat is niet het geval. We zijn vrij de gratis week op te nemen wanneer we willen. Dus gaan wij lekker volgend jaar in maart, zoals we gewoonlijk doen, maar dan deze keer GRATIS en VOOR NIKS. :-)))

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “De kogel …”

  1. Klinkt heel naar 😉 Hoewel ik een beetje jaloers ben op jullie 2e Portugalreis, zou Egypte mij beslist niet trekken. O.a. door verhalen van vader en een vriend die een verslag schreef hoe vies het daar is, hmm lamaar dacht ik toen.

    Like

  2. In de 5-sterren resorts en op de 5-sterren cruiseschepen is het beslist niet vies hoor. In de straatjes in de souks in Luxor en Aswan bijvoorbeeld is het wel vies, maar dat heeft ook zo zijn charmes. Het is gewoon een hele andere wereld die mij enorm aantrekt. Voor ons is het dan ook de ideale winterbestemming.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: