Verhuizen

We zijn een beetje aan het rommelen in huis. Dwz, we gaan wat kamers herindelen. De logeerkamer boven die nooit gebruikt wordt, wordt mijn bureau. Wat nu mijn bureau is, wordt fietsenstalling. Een luxe fietsenstalling dus, met ingemaakte kasten, vasttapijt op de vloer (dat gaat er wel uit), verwarming, netjes geschilderd en behangen, er hangen zelfs overgordijnen! En waarom doen we dat? Er staan hier op dit moment acht fietsen in het fietsenkot met een totale waarde van zo om en bij de 14.000 euro. Het fietsenkot is gewoon een ruimte naast het huis met een afdak erop en met een degelijk afgesloten poort aan de voorkant. Na de strenge winter die we gehad hebben merkte manlief dat de fietsen hier toch wel onder geleden hadden. Er moest dus tegen volgende winter een oplossing gezocht worden. Eerst dachten we aan een groter tuinhuis achterin de tuin. Daar zou dan verwarming in moeten, en dan moeten we met onze fietsen altijd de hele tuin door om ze te halen en weer weg te zetten. Ik zie dat nog niet direct gebeuren. Mijn bureau is eigenlijk de ideale plaats. Dat is de achterste kamer van het huis (ons huis heeft een L-vorm), ze heeft een rechtstreekse toegang naar buiten en ze is meer dan groot genoeg om tenminste de duurste fietsen in onder te brengen zodat deze al niet meer te lijden hebben van weer en wind.
En ik? Ik ga lekker boven zitten. Ik heb dan geen uitzicht meer op mijn eigen tuin, maar op de boomgaard van de buren. Ook niet mis.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Verhuizen”

  1. Goede oplossing lijkt me, maar wel een klus. Of valt dat mee? En de buren hebben vast en zekr een mooie boomgaard…;-)

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: