Hectisch

Vandaag weer voor het eerst gaan werken bij de tandarts na een “break” van zes weken. Ik zag er wel wat tegenop. Niet dat ik het werk niet graag doe, maar zes weken niks doen was ook tof. De voormiddag is voorbij gevlogen. Het was – zoals gewoonlijk na een vakantieperiode – heel hectisch met mensen die afbelden, of data wilden veranderen, nog een paar urgenties ertussen. Enfin, de gewone doen maar dan maal tien. Van mijn administratie is dus niks in huis gekomen. Ik was al blij dat ik alle patiëntenfiches (jaja, ze werkt nog heel ouderwets met fiches) voor morgen en woensdag bij elkaar gezocht kreeg en de patiënten kon bellen om hen aan hun afspraak te herinneren. Woensdag komt er weer een dag …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: