Uitslag

Ik had vanmorgen de uitslag van mijn bloedonderzoek al in de brievenbus. Wat staan er veel plusjes in de eerste kolom. Plusjes zijn dus niet goed, want daar overschrijd je de maximum referentiewaarde. Dat het met mijn schildklier niet zo goed was, dat wist ik al. Dat voel ik gewoon. Suiker deze keer ook weer te hoog … toch maar weer eens beter opletten met wat ik eet dus. En nu is ook mijn cholesterol te hoog. Die was vorige keer nog aan de lage kant. Pffff …
En dan nog een reeks plusjes waar ik niks van begrijp, dus ik even het internet geraadpleegd. Dat had ik maar beter niet gedaan want je ziet de meest enge ziektes aan je voorbij trekken.
Huisarts opgebeld die zei dat al die plusjes niet zo veel te betekenen hadden. Hoewel … helemaal gerustgesteld ben ik toch niet.
Ik denk dat ik volgende keer het resultaat niet meer naar huis laat opsturen. Ik hoor het dan wel van mijn huisarts als er iets niet goed is. Wat niet weet, wat niet deert.

Especially for C~ All is well, except that I need to take extra medication for my hypothyroidism, I’m a candidate (sic) for diabetes and my cholesterol level is too high. New blood test in three months.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Uitslag”

  1. Bless your heart ! I was seeing if I could read this without help, was just about to copy it into the translator and I saw the last bit.Thank you !I am glad to hear all is well. Wonderful words!So are you changing your diet ? more fish , less sugar ? or just being careful. Take care, Mym.. much love. C

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: