Exotische markt


Volgens de buienradar is de regen voorbij. Dus kan ik met nichtje Charlotte met een gerust hart naar Antwerpen vertrekken. We gaan de exotische markt met een bezoek vereren. Daarvoor moet het dus echt wel mooi weer zijn. De sfeer is daar dan heel mediterraan, je waant je ergens in het zuiden. Een prima zaterdaguitstap dus.

Update na de markt: wij gaan noodgedwongen voor een paar dagen aan een fruitdieet. Ik heb me namelijk weer eens flink overkocht! Twee ananassen, een mango, een papaya, zwarte kersen, witbuiken, platte nectarines, platte perziken, druiven … We kunnen even verder dus.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Exotische markt”

  1. Zo'n nichtje zou ik ook moeten hebben: de exotische Haagse markt een paar tramhaltes verder en kom er zelden. Begrijp wel dat je dan héél veel fruit inslaat, meestal voor spotprijzen (net als de groenten).

    Like

  2. Die spotprijzen vallen wel tegen. Je vindt er vooral fruit waarvan je zeker bent dat het rijp is, wat in de supermarkt heel vaak niet het geval is. En natuurlijk ook dingen die je in onze supermarkten helemaal niet vindt, zoals Turkse en Marokkaanse specialiteiten. En het is er gewoon heel gezellig.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: