Een kinderhand …

… is gauw gevuld. Wat een heerlijke dag hebben we vandaag gehad. Vanmorgen om 10u richting zee vertrokken. Na een lekkere cappuccino op ons terras zaten we om half twaalf helemaal geïnstalleerd op het strand. Het was er nog heerlijk rustig, de lucht was blauw, de zon scheen volop, er blies een heel klein briesje (had rustig wat meer mogen zijn), … wat wil een mens nog meer?! Om half twee, toen werd het echt wel warm, een broodje gerookte zalm gaan eten bij Stefanos met een glas rosé erbij. En daarna weer naar het strand waar het inmiddels al een pak drukker was geworden. Maar echt over de koppen lopen zoals in Knokke, dat heb je in Vlissingen niet. Gelukkig. Om zes uur richting huis gereden, gedoucht en wat rondgebeld om nog ergens een tafeltje op een terras te bemachtigen. Dat was vrij moeilijk. Uiteindelijk zijn we dan maar naar Kapellen gereden en hebben we wat gegeten bij Eetcafé Biblo. Niets bijzonders, gewoon standaard eetcafé kwaliteit, maar wel gezellig gezeten op het grote terras.
Dat was onze dag in een notendop. Wij hebben ervan genoten.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Een kinderhand …”

  1. Ja, heerlijk is dat. Ik ben vandaag wel 3 x op de dijk geweest, lekker uitwaaien. Ik kan slecht tegen die echte warmte.

    Like

  2. Nou Myriam, jullie samen nemen het er lekker van. Groot gelijk, deze dag nemen ze jullie niet meer af.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: