Zonnige woensdag

Maandag hard gewerkt, dinsdag de hele dag hard gewerkt, vandaag dus tijd voor iets anders. Vannacht, toen ik weer eens niet kon slapen, had ik mij al bedacht dat ik bij het krieken van de dag mijn tuinstoel op een fijn zonnig plekje zou neerzetten om te genieten van een heerlijke dag nietsdoen. Dat kan ik wonderwel heel erg goed. En zeker als ik weet dat half België op hetzelfde moment aan het werk is. 🙂
En zo geschiedde. De zon stond te blinken aan de hemel toen ik om half negen in bikini naar buiten toog en mij installeerde met mijn boek, een tas koffie en een fles water. Om elf uur werd het mij helaas al te warm, ondanks de erbij gesleepte ventilator. Dan maar even de auto openzetten en wat gaan rijden om af te koelen. Kan ik ook in één klap de boodschappen halen. En misschien probeer ik het straks nog wel eens in de tuin. Er staat nog een tuindouche in het tuinhuis …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: