Langste dag

Gisteren zei de weervrouw dat het volgende week (de 21ste) alweer de langste dag is. Nu wist ik dat natuurlijk wel, maar om het zo uitgesproken te horen is toch wel iets anders. Waar blijft de zomer? De laatste paar dagen waren mooi, maar om het nu écht zomer te noemen zou wat overdreven zijn. Hier brandt nog steeds de verwarming en de airco heeft nog geen enkele keer aan gestaan.
Zoonlief neemt vandaag met wat vrienden deel aan de Hercules Trophy. Ik hoop maar dat hij een trui mee heeft …

Update Hercules Trophy: het heeft de hele dag geregend in Mechelen (50 km hier vandaan, onbegrijpelijk want wij hadden wel redelijk weer) maar … hun ploeg was tweede van de 106 deelnemers. Fantastisch gedaan, proficiat!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Langste dag”

  1. Hier is de verwarming al weken uit maar nu twijfel ik om het een paar uurtjes te laten branden. Helaas is de langste dag (mijn verjaardag) lang niet altijd, bijna nooit zelfs, de mooiste.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: