De Wolfsberg

Ik had vandaag een lunchafspraak met wat mensen van een forum. Helemaal naar Groesbeek bij Nijmegen. Ik wist niet eens waar Groesbeek lag, maar Claire (GPS) heeft me feilloos de weg gewezen.
De Wolfsberg is een mooi hotel-restaurant. Het is een grote, wat oudere villa, schitterend gelegen in een natuurgebied net voor je Groesbeek binnenrijdt. Het heeft een parkachtige tuin met een mooi terras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op het glooiende landschap.

Om buiten te lunchen was het nog wat te koud, maar tegen de tijd dat we aan het dessert en de koffie toe waren was de zon gaan schijnen en zijn we naar buiten verhuisd. Heerlijk zitten daar, ik kon maar niet genoeg krijgen van het mooie uitzicht.

Oh ja, wat ik gegeten heb natuurlijk … een salade met gebakken reepjes tongfilet met een mosterd-dille dressing als voorgerecht en als hoofdgerecht gebakken doradefilet op een bedje van gewokte groenten. Heel erg lekker!


Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “De Wolfsberg”

  1. Hahaha, Mikkie! Als dessert heb ik een gewone dame blanche genomen. Geen idee of het ijs zelf gedraaid was, maar het was wel zeer lekker.

    Like

  2. Het was erg gezellig. We waren maar met vijf, wat veel aangenamer is dan een grote groep. Het was na vijven toen ik weer richting België vertrok.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: