Rumoerige buren

Al minstens een uur hoor ik een onbestemd rumoer/geluid ergens naast ons huis. Ik kon het echt niet thuisbrengen. Toch uiteindelijk nieuwsgierig genoeg geworden om naar buiten te gaan en verder onderzoek te verrichten. Het geluid komt uit het huis van de buren en met dat ik de klanken van buurman zijn gitaar hoor, valt mijn frank: flamenco-repetitie! Er wordt zo hard op de grond gestampt dat ik het bij ons binnen kan horen. Zo spijtig dat ik niet even mijn neus binnen kan steken om te kijken, maar dat is echt not done in onze buurt.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Rumoerige buren”

  1. Leuk Flamenco! Inderdaad jammer dat je niet even kon kijken, het moet er wel heftig aan toe gaan zo te lezen!

    Like

  2. alleeeeee daar was ik toch eens gaan aanbellen, zullen ze best leuk vinden als je zegt dat je de klanken geweldig vindt en je al een echte fan van ze bent 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: