Kokovijn

Vanmiddag met mijn zus gaan lunchen bij Kokovijn, dit als voorbereiding op de verrassingsdag die we voor mijn moeder in petto hebben op 24 april. Nog altijd voor haar verjaardag tussen haakjes. We hebben besloten dat we er gewoon een feestjaar van gaan maken voor haar.
We hebben heerlijk gegeten: aspergeroomsoep met kervelpluksels gevolgd door 5 mooie gestoomde asperges met plakken gerookte zalm, een sauspannetje mousselinesaus apart erbij en gebakken aardappelen.
Probleem is nu een keuze te maken (max. 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten) uit de mooie kaart en de suggesties. Ach, een luxeprobleem want “Keuzes maken doe je alleen tussen leuke dingen, dilemma’s heb je als je moet kiezen tussen nare dingen.”

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Kokovijn”

  1. Zo dat is snel, de maaltijd is nog aan het verteren in je maag…en de recensie is alweer klaar:-)Je hebt gelijk, we maken aldoor keuzes, en dat zijn inderdaad luxe-keuzes. Gaan we naar Spanje of naar Frankrijk op vakantie e.d e.d?Ik mag graag keuzes maken..

    Like

  2. Niet mijn sterkste punt: keuzes maken, maar leuk is dat wel itt dilemma's! Jammer dat er geen kaart op de site staat, maar de foto's van de gerechten zijn fraai. En lees net dat het een meer dan geslaagd feest is geworden.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: