Mijn moeder wordt tachtig

Mijn moeder wordt tachtig vandaag. Ze houdt enorm veel van kaartjes, wenskaartjes, geboortekaartjes, vakantiekaartjes, enz. Om haar te verrassen had mijn broer bij alle familieleden, vrienden en kennissen een briefje in de bus gestoken met het verzoek om tegen 24 maart een kaartje te sturen naar mijn moeder, maar dan wel op mijn adres. Gisteravond telde ik 84 kaarten! Die worden haar straks in een echte postzak overhandigd.
Ik was net even bij haar om haar te feliciteren en trots wees ze op de bloemen die ze al had gekregen en op de vier (!) kaartjes op de buffetkast … Wat zal ze blij zijn straks.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “Mijn moeder wordt tachtig”

 1. Wat leuk! Bij jullie geen gebruik, bij ons wel: van harte gefeliciteerd met je moeder Myriam. Is morgen ook de dag dat ze door haar kleinkinderen wordt opgehaald (als ik me dat goed herinner)?

  Like

 2. Neen, 'haar' dag is pas op 24 april. Kon niet eerder door examens enz. van de kinderen. Het worden dan twee drukke zaterdagen na elkaar voor haar want op 17 april geeft ze een receptie met lunch voor familie en vrienden en de zaterdag nadien dan haar dagje uit. Maar daar weet ze dus nog niks van.

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd met je moeder. Nou zegt een foto natuurlijk niets, maar zo te zien is ze nog in topvorm.Dan is het leuk om 80 te worden.Groet Agnes

  Like

 4. Agnes, dank voor de felicitatie. De foto dateert van een jaar of drie geleden maar ze is inderdaad nog in topvorm. Ze fietst bijvoorbeeld nog altijd als de beste, al zal het nu, na de lange winter, wel wat langer duren voor ze het terug 'in haar vingers' heeft.

  Like

 5. Allereerst van harte gefeliciteerd met je moeder's verjaardag Myriam. Wat een geweldig leuk idee van die kaartjes. Leuke foto ook, je moeder ziet er nog goed uit.Fijne dag!

  Like

 6. oh oh oh wat ben ik weer veeeeeels te laat om je mama te feliciteren. Ze ziet er nog zo flink en gezond uit! heeft ze ondertussen de kaartjes al opgeruimd? 🙂

  Like

 7. De kaartjes zijn opgeruimd, al heeft ze er wel heel veel plezier van gehad. Ze worden volgende week aan een heel lang lint geregen en gaan als versiering dienen in de zaal tijdens haar feest. Ze zei me laatst nog 'ik wist niet dat je op je 80ste nog zo kon genieten'. Fijn hè?!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: