Onverwacht

Vanmiddag onverwacht met een vriendin gaan lunchen. De afspraak stond al een tijd, maar zij had een zware vergadering deze voormiddag en ze wist niet of ze het zou halen, daarom hadden we onze afspraak maar verschoven naar een latere datum. Om 11u stuurde ze me een smsje dat ze al klaar was en of ik goesting had om toch vandaag al af te spreken? Ik heb altijd goesting, dus heb mijn computer afgesloten (het werk wacht tenslotte wel), me snel verkleed en ben in mijn auto gesprongen naar Berchem, Restaurant-Brasserie Park West alwaar zij al op me zat te wachten. Tijdens het nuttigen van het dagelijks wisselend lunchmenu (22€) hebben we weer lekker bijgepraat en na ons afscheid ben ik nog even in de buurt gaan rijden. Toen mijn schoonouders nog leefden kwam ik er wekelijks, sindsdien nog heel zelden hoewel mijn schoonzus in het schoonouderlijk huis woont. Het moge duidelijk zijn dat de familiebanden niet heel sterk zijn …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: