Bye bye piep …

Gisteren ging ik de Makro binnen en ter hoogte van de veiligheidspoortjes piepte ik weer. Als de weerlicht kwamen er twee gestapo-achtige vrouwen op me afgestapt. Ik leg hen uit dat mijn portefeuille al maanden piept als ik door veiligheidspoortjes loop. Ze zouden het eens controleren … Met een kleine scanner, zo eentje die ook op de luchthaven gebruikt wordt, scande ze mijn portefeuille, die uit drie delen bestaat, deel per deel. Toen ze over het linkerdeel ging piepte het! “Daar zit ergens nog een beveiligingsplaatje” wist ze me te vertellen. En inderdaad, na grondige controle zag ik in een klein hoekje een al even klein beveiligingsplaatje tevoorschijn komen. Ik zeg “hoe kan dat nu, die portefeuille is jaren oud”. Blijkt dat die dingen zich na een tijd zelf opnieuw terug activeren. Plezant is anders. Maar ik kan wel zonder problemen terug gaan shoppen! What a joy …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Bye bye piep …”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: