1 januari

Sinds mijn schoonouders overleden zijn vieren we geen nieuwjaar meer met de schoonfamilie. We waren al niet al te hecht en dat is er in de loop van de laatste elf jaar niet op verbeterd. In plaats van aan een uitgebreide feesttafel te zitten – mijn schoonmoeder kon ongelooflijk lekker koken – doen wij op één januari een daguitstap. Ik herinnerde mij een lekkere lunch bij La Laguna aan de boorden van het idyllische Lac de Genval, net op de grens van Wallonië. Daar zouden we vandaag naartoe gaan. Eerst een wandeling rond het meer, dan lunchen en daarna door naar Brussel om wat te wandelen.
Het meer lag er prachtig bevroren bij, het sneeuwde lichtjes en het werd bijgevolg een frisse wandeling. De lunch bij La Laguna liep nogal uit: het was na drieën toen we daar geheel voldaan naar buiten gingen en toen vonden we het te laat om nog naar Brussel te rijden en zijn we op ons dooie gemakje naar huis teruggekeerd. We wilden nog langs mijn moeder om haar een gelukkig nieuwjaar te gaan wensen, maar de vogel was gevlogen. Straks nog maar eens proberen …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: