Oops … vergeten!

De uitnodigingen voor onze familiereceptie half januari moeten dringend de deur uit. Was ik totaal vergeten. Ieder lid van het organisatiecomité neemt een taak op zich en ik zorg ieder jaar voor de uitnodigingen want ‘gij zijt het beste op de PC’. OK, graag maar ik mag het dus niet vergeten en dat was nu wel het geval. Direct maar even naar Ava Papierwaren om mooi papier en enveloppen, een winterfoto uitzoeken voor op de ‘cover’ en een passende tekst schrijven. En zorgen dat voor morgenavond alles op de bus is. Moet lukken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Oops … vergeten!”

  1. Nou, en is het gelukt? Vast wel! Leuk trouwens dat je zelf de kaarten maakt, je lijkt crea bea wel. Marjon (Spanje) heeft haar eigen eindejaarskaarten gemaakt, er is er eentje op de post gegaan deze kant op, ben benieuwd, (zij is ook zo creatief). Ik niet dus. 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: