Winter!

Ze zeiden het op het weerbericht gisteren: voor donderdag 17 december wordt er veel sneeuw verwacht. Ik dacht, ach het zal wel weer niet voor ons zijn. Wat was ik blij verrast toen ik vanmorgen de rolluiken naar boven trok. Alles ziet er prachtig wit uit en het blijft mooi doorsneeuwen. In de Vlaanders ligt er al zo’n dikke tien centimeter. Daar zullen wij nog even geduld voor moeten hebben, maar de storing trekt van west naar oost dus dat komt helemaal goed!

En zoonlief is ook helemaal in zijn nopjes want op TV lieten ze beelden zien van schaatsers op de heide gisteren. De hockeysticks staan al klaar en ik weet dus waar ik hem de komende dagen (en laat ons hopen, weken, want hij heeft twee weken vakantie) moet zoeken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Winter!”

  1. Wat moet, dat moet. Ik moet morgenvroeg om 8u15 al bij mijn opdrachtgever zijn. Wordt ten laatste 7u30 vertrekken. Pffff … Maar mooi is het wel in ieder geval.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: