Hoe dom kan je zijn …

Ik ging mijn vaatwasser reinigen en had daarvoor zo’n speciale reinigingsflacon van Finish gekocht. Nu is dit niet mijn normale merk, maar ik was niet meer zo tevreden van Dreft en Calgonit, dus ik wilde wat anders proberen. Op de sticker op de voorkant van de flacon stond “enkel de sticker verwijderen, niet de dop”. Dus ik trek die sticker eraf en zet de flacon omgekeerd in het bordenrek onderaan in de vaatwasser zoals op de sticker stond. Ik zet de vaatwasser op 65° en op lang programma, 2 uren en 25 minuten maar liefst. Na die tijd open ik de machine en wat zie ik, heel verbaasd? Die flacon is nog net zo vol als toen ik hem erin zette! Dan valt mijn oog op een stickertje óp de dop … en toen viel het muntje ook. Stom, stom, stom!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Hoe dom kan je zijn …”

  1. Ja, geestig was het wel. Dat vonden mijn huisgenoten ook.Ik ben eerlijk gezegd het gekampeer al beu. Onze keuken is niet klein maar als leefkeuken is het toch behelpen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: