Vroeg op

Ik was al vroeg op op deze zonnige zaterdag. De reden is simpel: rond 10u komt de man van het parket kijken hoe hij onze living gaat aanpakken. Nu ja, hij of een ander, want volgende week komt er nog eentje. Dus het moet er allemaal een beetje toonbaar uitzien. Vooral ik dan, en het duurt altijd wel even voor de slaap uit mijn gezicht is. Maar hij kan komen, het huis ligt er netjes bij en ik ben zo wakker als ik maar kan zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Vroeg op”

  1. Nou, en zijn jullie tevreden over zijn eventuele aanpak? Nu nog even de andere man afwachten volgende week dus, ik ben benieuwd!

    Like

  2. Haha, jij bent dus ook angstaanjagend eerlijk. Ik moet ook altijd een behoorlijke poos uit de slaapstand komen, \”gewassen èn gestreken\” noem ik dat.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: